opleiding Schoonheidsspecialiste HengeloHeb je interesse in de opleiding Schoonheidsspecialiste Hengelo en wil je graag in deze branche aan de slag? Kies dan voor de opleiding Branchediploma schoonheidsspecialist. De opleiding biedt alle kennis die je als schoonheidsspecialist nodig hebt. Zo leer je diverse behandelingen uit te voeren, denk bijvoorbeeld aan: reiniging, massage en cosmetische hand- en voetverzorging. Ook leer je hoe je op een professionele manier make-up aan kunt brengen. De vaardigheden oefen je niet alleen in de praktijkgerichte opdrachten, maar ook tijdens de praktijkdagen, die onder begeleiding zijn van professionals. Daarnaast is er ruimschoots aandacht voor ondernemersvaardigheden. Na afloop van deze opleiding schoonheidsspecialist heb je het veelgevraagde branchediploma van TCI op zak en kun je aan de slag als schoonheidsspecialist in een schoonheidssalon. Of start je eigen salon! - Inclusief acht gratis praktijkdagen. - Gratis lesmateriaal Beauty Level Basics. - Branche-erkend TCI-diploma. - Exclusieve korting op vakbladen.

Zoek hier naar de beste opleidingen

Doelgroep en beroep


De opleiding Branchediploma schoonheidsspecialist is bestemd voor iedereen die aan de slag wil in de beautybranche. Met het branche- diploma op zak kun je werken als schoonheidsspecialist in een schoonheidssalon of een eigen praktijk starten. Ook kun je gaan werken in een wellness resort, beautycenter, beautysalon, sauna en zelfs ter ondersteuning van plastisch chirurgen en dermatologen. De mogelijkheden zijn eindeloos!Inhoud van de opleiding

schoonheidsspecialist Hengelo


De opleiding Branchediploma schoonheidsspecialist is opgebouwd uit drie delen en behandelt alles wat je als schoonheidsspecialist moet weten én kunnen. Het lesmateriaal is ontwikkeld door de branche. De opleiding behandelt kennis en vaardigheden die iedere schoonheidsspecialist nodig heeft. Denk aan ondernemersvaardigheden, hygiënisch en veilig werken en arbozaken. Daarnaast gaan we uitgebreid in op de voorbereiding en uitvoering van de behandelingen. De producten en apparaten die een schoonheidsspecialist gebruikt voor de behandelingen komen ook aan bod. Tijdens de praktijkdagen wordt aandacht besteed aan het portfolio dat je opbouwt en nodig hebt voor het examen.


Waar wordt de opleiding

schoonheidsspecialiste gegeven.


De opleiding schoonheidsspecialiste wordt gegeven in : Amsterdam, Den Haag, Delft, Rotterdam, utrecht, Hengelo, leiden.

Beauty opleidingen
Beauty opleidingen op lokatie Wil je een opleiding volgen maar wil of kun je daar de deur niet voor uit, BeautyOnderweg geeft opleidingen op lokatie, wij komen naar u toe, BeautyOnderweg heeft haar werkgebied in het groenehart, wij zijn gespecialiseerd in het geven van 1 op 1 beauty opleidingen. Wij geven opleidingen in een straal van 30km rond Hengelo, boven de 30km zijn de kosten € 0,19 per km. Voor de opleiding schoonheidsspecialiste kunt u een aanschaffen, dit is echter niet verplicht u kan ook oefenen met de producten die de docent mee neemt naar de opleiding. opleiding Thuis Volgen De voordelen van thuis een opleiding, studie of opleiding volgen liggen voor de hand: je bent geen reistijd kwijt, je kunt leren waar en wanneer je wilt. Ook kun je met de opleiding starten wanneer je maar wilt. Ideaal dus voor wie het volgen van een opleiding wil combineren met bijvoorbeeld een gezin en een baan.